Zit sta bureau voor een betere werkhouding

zit sta bureau

Tegenwoordig is de gezondheid van mensen ontzettend belangrijk. Het gevolg hiervan is dat meer mensen aandacht besteden aan hun gezondheid in zowel hun privé- als hun zakelijke leven. In het zakelijke leven zijn er een aantal manieren om erg gezond te werken. Een van deze manieren is het staand werken met een zit sta bureau

zit sta bureau

Voordelen van staand werken

Als je staand werkt, verbrandt je ieder uur 50 extra calorieën. Dit houdt in dat als je 8 uur werkt, je in een dag 400 extra calorieën hebt verband. Daarnaast kan het staand werken ook bijdragen aan een langere levensverwachting. Bovendien geeft een groot gedeelte van de gebruikers aan dat zij meer energie hebben sinds zij een zit sta bureau gebruiken. In tegenstelling tot zittend werken, is staand werken dus ontzettend gezond. Als je er toch voor kiest om zitten te werken, houdt er dan rekening mee dat je na 2 uur zitten kans hebt op een verhoogde suikerspiegel. 

zit sta bureau

Zit sta bureau inclusief montage

Kies je voor om een zit sta bureau aan te schaffen? Dan is het zelfs mogelijk om deze op het kantoor of bij je thuis te laten bezorgen. Bovendien zetten de bezorgers het gehele bureau in elkaar.