Waarom de hulp van een Adwords specialist je echt kan helpen

adwords specialist

Wil je optimaal gebruik maken van Google Adwords voor je bedrijf en heb je hier hulp bij nodig? Dan moet je een Adwords specialist in huis halen. Je kunt samenwerken met een zzp’er of je kunt een Adwords specialist in dienst nemen. Dat eerste is een goede optie als je nog niet goed weet wat je nodig hebt en hoeveel. Heb je al een hoop werk liggen en ben je er vrij zeker van dat je hier wel een functie voor een vast aantal uur voor kan maken? Dan neem je iemand in loondienst. Adwords specialisten liggen helaas echter niet voor het oprapen. 

Adverteren

Wat is een Adwords specialist?

Een Adwords specialist is gespecialiseerd in het opzetten van Adwords campagnes en in het beheren van Adwords campagnes. Adwords is voor veel bedrijven erg belangrijk, omdat het de bekendste en de makkelijkste manier is om op een goede manier reclame te kunnen maken op internet.

Waarom Google?

94% van de volwassen Nederlanders zit op internet, gemiddeld 4 uur en 50 minuten per dag. 92,5% van alle zoekopdrachten wordt gedaan via Google. In de meeste gevallen is Google Ads de start van een online reis op zoek naar een product of dienst. Het is dan ook niet gek dat juist daar je advertentiemogelijkheden het gemakkelijkst voor het oprapen zijn. Natuurlijk zijn er andere opties maar er is een reden dat zoveel mensen juist hiervoor kiezen. Google is het begin van elke online reis zo ongeveer, met name in ons land. In landen als de Verenigde Staten wordt nog behoorlijk veel Yahoo gebruikt maar dat zie je hier steeds minder.

Professioneel

Adwords specialisten hebben parate kennis nodig

Een goede Adwords specialist vinden is moeilijk omdat er niet veel zijn maar ook omdat het zo belangrijk is dat je een goede vind. Kennis over dit soort campagnes verandert bijna maandelijks dus je wil iemand die goed op de hoogte is.