Vijfhonderdduizend euro gewonnen!

Joepie, 500.000 euro gewonnen in de Coca Cola Summer Festival Promotion. Werd recent gehouden in Rome, Italië. Of ik mijn gegevens door wil mailen aan … 

De mail die ik hierover ontvang is in het Engels; niet zo moeilijk te bedenken dat het nep is. Maar hé, dit keer gaat het over Coca-Cola. Nog niet eerder gehad. Na het lezen van de aparte site van Coca-Cola bedenk ik dat dat bijna bijzonder is, want er circuleert al heel lang bedrog over Coca-Cola op internet. Niet dat me dat verbaast. Ieder groot bedrijf is vroeg of laat wel de dupe van fraudepogingen via nepmails. En nog steeds zijn er mensen die het geloven. Blijven waarschuwen is dus belangrijk.

Op de site van Fraudehelpdesk zie ik ook wat berichten over fraude met Coca-Cola-nepmails. Die van mij zie ik er niet bijstaan; daarom heb ik hem maar doorgestuurd via e-mail.

Krijg jij nou ook een valse mail? Nergens op klikken, je gegevens niet doorsturen via e-mail, afzender blokkeren en mail verwijderen. En als je zin hebt natuurlijk melden bij Fraudehelpdesk.

fraudehelpdesklogo

 

* * *

 

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor mijn tweewekelijkse gratis tips over social media.
Praktisch, laagdrempelig, kort en krachtig.

 

Trackbacks

  1. […] gaat maar door, een paar dagen geleden won ik een halve ton, vandaag win ik 2 miljoen Engelse ponden. Een sms-je deelt me dat verheugd […]

Laat wat van je horen

*