Verschillende makelaars bij Fransen & Kroes makelaars

fransen & froes makelaars

Makelaars zoals Fransen & Kroes kunnen je helpen bij allerlei zaken, alles wat bij het kopen en verkopen komt kijken. Het kopen van een huis kan namelijk erg ingewikkeld zijn en er zijn enorm veel dingen die goed geregeld moeten worden, waar een makelaar nou eenmaal meer vanaf weet. Zo kan een makelaar je advies over het kopen van een huis, maar ook advies geven tijdens het verkopen van je huidige huis.

fransen & froes makelaars

Verkoopmakelaars

Veel mensen kiezen ervoor om hulp te vragen tijdens het proces van de verkoop van je huis. Hiervoor kan je Fransen & Froes makelaars inschakelen, zij kunnen jou dan begeleiden en helpen met allerlei verschillende zaken. Adviezen zoals wanneer je je huis het beste te koop aan kunt bieden, kan je verwachten van een makelaar. Want het is erg belangrijk wanneer je je huis op de markt zet, zij zorgen er voor dat dit op het juiste moment gebeurd.

Stappen tot de verkoop

Voordat Fransen & Kroes je helpen met het verkopen van je huis, komen er natuurlijk allerlei andere dingen aan bod. Zo zijn er verschillende stappen die er gevolgd worden tot de verkoop:

  • Waarde bepalen
  • Woningpresentatie
  • Te koop zetten
  • Bezichtigingen 
  • Verkocht

Dit zijn vijf stappen die uitgevoerd worden totdat het huis verkocht is. Nu is de waarde bepalen een belangrijk onderdeel van deze vijf, dit bepaald ook het bedrag wat er uiteindelijk voor het huis bepaald wordt. Daarnaast moet de woning goed gepresenteerd worden voordat hij aangeboden kan worden, essentieel is dat dit goed en mooi gebeurd. De eerste indruk van het huis is namelijk veelzeggend tot mogelijke kopers. Daarna kan het huis op de markt gezet worden en kunnen de bezichtigingen beginnen. Wanneer er verschillende boden gedaan worden wordt het huis op een gegeven moment verkocht en is het proces afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *