Nucypher kopen

nucypher kopen

NuCypher is een nieuwe crypto die in november 2021 een enorme spike door heeft gemaakt. In december 2021 is de waarde langzaam aan het zakken. Hoe gaat NuCypher kopen precies en is NuCypher kopen verstandig?

Wat is NuCypher?

NuCypher (NU) is een op het bekende Ethereum algoritme gebaseerde cryptomunt. Wat dat betreft lijkt NuCypher op andere cryptomunten die dat ook doen. NuCypher bestaat al sinds 2015. Al wat langer dus. Het werkt als een privacy lagere bovenop de blockchain en biedt toegevoegde encryptie mogelijkheden voor de data die op de Ethereum blockchain worden uitgewisseld. Zoals bij veel cryptomunten is de koers van de NuCypher wisselvallig. Toen de munt in de huidige vorm in oktober 2020 werd gelanceerd, werd hij voor $0,20 verkocht. Deze prijs daalde snel tot 6-7 cent, maar schoot in november 2021 als een raket omhoog. Daarna is de prijs weer langzaam aan het zakken. Aanbieders als WalletInvestor en DigitalCoin zien veel in deze munt, en voorspellen een prijs rond de €0,40-€ 0,70. Dat is ongeveer de prijs begin december 2021, die rond de 70 dollarcent ligt.

nucypher kopen

Hoe gaat NuCypher kopen?

Er bestaat een aparte wallet voor NuCypher. Op veel crypto exchanges kan je NuCypher kopen en verkopen in ruil voor bijvoorbeeld Bitcoin of stablecoins.

NuCypher kopen, is dat slim?

Zoals met alles, is voorspellen moeilijk, vooral als het om de toekomst gaat. Anders dan veel andere munten heeft deze munt een nuttig doel, namelijk het beveiligen van de blockchain. Dat maakt deze munt meer dan alleen de zoveelste meme coin. De onderliggende waarde van NuCypher hangt daarmee voor een groot deel af van de populariteit van de beveiligingsmethode waar deze coin voor wordt gebruikt. Meer informatie over deze munt, en hoe je deze munt moet kopen, vind je in het artikel van Bankr, NuCypher kopen.

Zoals met alle beleggingen in crypto geldt: deze zijn erg speculatief. Je kan er enorm rijk van worden, maar ook enorm arm. Beleg daarom niet met geld dat je niet kan missen en wees erop voorbereid dat je al je geld kwijt kan raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *