Nooit meer last van je voeten met Simson klompen

simson klompen

Nog altijd lopen zoveel mensen in ons land op slechte schoenen. We vinden vorm belangrijker dan functie of realiseren simpelweg niet wat we ons lichaam aan doen. Met Simson klompen kun je er echter voor kiezen om goed te zorgen voor je voeten en de rest van je lichaam. Met name als je zwaar werk verricht of veel op je voeten moet staan dan is dit geen overbodige luxe.

Het belang van goede schoenen

Er zijn meerdere beroepen te bedenken waarbij je erg veel moet lopen en staan. Denk bijvoorbeeld aan een verpleegkundige, die de heel de dag van het ene bed naar het andere loopt. Of wat dacht je van een chefkok, die avonden lang op zijn benen staat en ook nog voorovergebogen. Maar ook mensen die werken in een verzorgingstehuis of voor de klas doen er goed aan om de juiste schoenen te kopen. Onder andere voor deze mensen zijn de Simson klompen ontworpen.

simson klompen

Orthopedische schoenen

Wat deze klompen zo bijzonder maakt is dat ze een orthopedisch gevormd voetbed hebben. Veel goedkope schoenen zijn slechts voorzien van een laagje stof of zelfs plastic waar je de hele dag op moet staan. Maar ook duurdere schoenen bieden soms helemaal niet de ondersteuning die je nodig hebt. In dat geval is het goed om eens naar deze speciale klompen te kijken. Je herkent de kwalen van slechte schoenen namelijk vrij gemakkelijk.

Klachten die je kunt oplopen

Heb je vaak last van je onderrug als je lang staat? Sommige mensen hebben dat omdat ze simpelweg een slechte rug hebben of al een dagje ouder worden. Maar de kans is echter veel groter dat dit komt doordat je slecht schoeisel draagt. Dan kan lang staan heel zwaar zijn en krijg je dus dit soort klachten. Maar ook pijnlijke knieën of schouders kunnen hiermee te maken hebben.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *