Nieuw interieur? Krijg hulp van een interieuradviseur

interieuradviseur utrecht

Staat jouw bedrijf aan de vooravond van een heuse bedrijfsverhuizing, waarbij het nieuw te betrekken pand nog helemaal ingericht moet worden? Of verhuis je binnenkort zelf naar een woning van een niet al te klein formaat en is de inrichting hiervan nog volledig ongewis? Dit zijn twee typische situaties waarin een interieuradviseur in Utrecht of omgeving inzetten goed is. Onderneem je deze stap, dan kan deze adviseur je gelijk inlichten over hoe je circulair kunt ondernemen. Dit is belangrijk voor het milieu en de planeet, maar ook jouw portemonnee kan er baat bij hebben. Lees hieronder meer over de twee belangrijkste processen omtrent circulair handelen.

interieuradviseur utrecht

Welke twee kringloopprocessen zijn er?

interieuradviseur utrecht
Blue up-to-date decor of lounge with blue sofa and patterned carpet

Als het gaat om het vervaardigen van nieuwe objecten om de mens te dienen, is er in wezen sprake van twee kringlopen van materiaal, te weten:

• Technische kringloop. Als je als ondernemer actief bent, krijg je hier wellicht het meest mee te maken. Objecten die in je kantoor komen te staan zijn louter gemaakt van herbruikbare materialen. Herbruikbaar voor menselijke doeleinden, welteverstaan. Het consolideren van economische waarde is hierbij het uitgangspunt.• Biologische kringloop. Hierbij dienen reststoffen straks terug opgenomen te kunnen worden in de natuur.