Milieuvriendelijk producten vastzetten

Wikkelfolie

Je kunt er als bedrijf tegenwoordig niet meer omheen, het milieu gaat steeds een belangrijkere rol spelen binnen een bedrijf. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij het verpakken van pallets en materialen kun je een steentje bijdragen. Met biologisch afbreekbaar wikkelfolie denk je als bedrijf na over het milieu, de folie is biologisch afbreek waardoor er geen stoffen in het milieu terecht komen. Het rekpercentage van de folie varieert, verder is de folie compleet recyclebaar voor een tweede leven.

Wikkelfolie

Goede eigenschappen

De wikkelfolie die waarbij aan het milieu wordt gedacht doet niet onder van de normale soorten stretchfolie, verschil is alleen dat deze folie goed is voor het milieu. Tijdens het vervaardigen van de folie komt er minder CO2 uitstoot vrij, de folie is uitgebreid getest voor pacomaeurope.com en voldoet aan alle strenge eisen die het bedrijf aan de folie stelt. Door gebruik te maken van de folie, kun je een flinke besparing tegemoet zien op het verzendklaar maken van de pallets. Bespaar ook op jaarbasis duizenden euro’s wanneer je de folie veel gebruikt.

Wikkelfolie

HPX folie

De HPX wikkelfolie is geschikt voor de wikkelmachine, de folie bestaat uit vijf lagen en is relatief dik. Zelfs nu nog kan de folie tot drie keer de lengte gerekt worden, door gebruik te maken van de folie gebruik je er veel minder van dan de andere soorten folie tijdens het wikkelen van je pallet. Omdat de folie dun en zeer sterk is is het niet alleen goed voor het milieu, ook voor de kosten is het een goede keus. Voor meer informatie over de verschillende soorten folie kun je contact opnemen met pacomaeurope.com.