Meta Aramida

meta aramida

Wat is Meta Aramida. Dit is een stof, welke gemaakt is van hittebestendige en sterke synthetische vezels. Deze stof is zo stevig dat het wordt gebruikt om kogelwerende vesten van te maken. Ook wordt dit in de ruimtevaart gebruikt, want dit materiaal kan zeer goed tegen extreme hitte. Ook bij de militairen wordt dit materiaal voor kleding gebruikt. Kogels maken hier geen kans om doorheen te komen en dat helpt een militair, of een politie agent te beschermen tegen geweld. Eigenlijk is dit materiaal voor diverse doeleinden te gebruiken. Bij de Compositesplaza.com is dit product te vinden en te bestellen.

Bestel hier Meta Aramida

Aramida is te vinden in textielbanden, maat ook in geweven stof. Afhankelijk waarvoor dit product gebruikt gaat worden kan je het hier krijgen. Dit materiaal is erg stevig en hierdoor kan heet zijn dat er hiervoor speciaal gereedschap aangeschaft moet worden om het te bewerken. Denk hierbij aan een goed en speciale schaar. Deze schaar heeft speciale kartel randen, waardoor de stof niet weg kan glijden en hierdoor een mis knip voorkomen kan worden. de scharen zijn voorzien van stevige handgrepen, een ergonomische en onbreekbare handgrepen.

Compositesplaza BV

Dit bedrijf bestaat al vanaf 2014 en is gespecialiseerd in diverse materialen voor de composietenindustrie. Alles wat je hier kan vinden is van uitstekende kwaliteit en is voor een zeer aantrekkelijke prijs te koop.