Humor op Pinterest

In mijn tweewekelijkse social media tips probeer ik een balans te vinden tussen serieus en ‘luchtig’. Daarom vind je in de linkerkolom altijd een grapje. Dat zijn vaak cartoons of foto’s die ik vind op Pinterest, zoals deze marathon

 Unimpressed Husky

Ja, vind ik leuk. Maar anderen op Pinterest blijkbaar niet, want hij wordt bijna niet overgenomen, ‘gerepinned’. Dat ging anders met deze, die werd niet alleen door mij gerepinned, maar ook door aardig wat anderen vanaf mijn prikbord.

Incaseoffire

Dat was voor mij een reden om hem te plaatsen, natuurlijk keurig met link naar de herkomst.

Op zoek naar een cartoon voor mijn tips van maandag, kwam ik deze tegen slaapzak

Beetje flauw, maar toch wel leuk. Zeker door het onderschrift  “Sleeping bag with pants. Because hopping around in a sleeping bag would, of course, look ridiculous.”

Prompt werd hij overgenomen door anderen. Zou dit hem worden, maandag?

 

* * *

Mijn gratis social media tips lezen? Schrijf je hieronder in.

 

 

Laat wat van je horen

*