Hoe kun je je eigen offertes maken met Facturatie Office?

Facturatieoffice

Facturatie Office is software voor offertes maken dat gebruikers helpt een eigen offerte op te stellen in een mum van tijd. De software is bedoeld voor bedrijven en eenmanszaken die hun tijd wel beter kunnen besteden dan aan administratieve bezigheden. Met de software kun je gratis documenten als offertes en facturen aanmaken en digitaal versturen naar je klanten.

Facturatieoffice

Wat is het belang van een offerte?

Er zijn veel redenen te noemen waarom het belangrijk is om online offertes te maken. Offertes zijn zakelijke documenten die een voorstel zijn voor de handel die je wil gaan drijven met de klant. De klant moet deze vervolgens goedkeuren, waarna jij een factuur stuurt.

Het lijkt een overzichtelijke handeling, maar al met al kunnen deze administratieve taken een hoop tijd, moeite en geld kosten voor een bedrijf. Het is daarom altijd aan te raden te kijken naar slimmere oplossingen dan handmatig blijven werken. Facturatie Office is een online facturatie software bedrijf dat een perfecte oplossing biedt voor alle soorten bedrijven.

Online offertes maken met Facturatie Office

Het is ontzettend makkelijk om te werken met Facturatie Office; de software is er namelijk voor gebouwd om helder en simpel te werken, maar de meest professionele documenten aan te maken. Bovendien is Facturatie Office gratis te gebruiken.

 1. Ga naar de officiele website, www.facturatieoffice.nl
 2. Klik op de Homepage op de knop ‘Direct aan de slag’.
 3. Maak een account aan met de belangrijke informatie als je e-mailadres, voor- en achternaam, et cetera. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail in je inbox. Als je in je mail op de knop drukt kun je verder met je account aanmaken.
 4. Vul de bedrijfsgegevens in
 5. Nu kom je in je persoonlijke dashboard uit, waar je alle belangrijke gegevens in een overzicht hebt.
 6. Hier zie je opties als verkoop bijhouden, contacten toevoegen, factuur aanmaken, offertes aanmaken, et cetera.
 7. Voor een offerte maken, klik op ‘Offerte maken’.
 8. Vul alle relevante informatie in, en voeg de klant-naam met klantgegevens toe.
 9. Vul vervolgens de producten-sectie in, en kies de bijbehorende prijzen en btw-tarieven.
 10. Klik op ‘voorbeeld’ voor een voorbeeld van hoe het document er voor de klant uit gaat zien.
 11. Klik vervolgens op ‘verzenden’; om de offerte per e-mail in PDF naar de klant te sturen.

De software is gratis te gebruiken. Mocht je volledig gebruik willen maken van de software, kun je tegen een aantrekkelijke prijs een maandelijkse licentie aanschaffen. Offertes maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Kijk voor meer informatie op de website van Facturatie Office.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *