Gewoon sociaal doen

Sikkeneurig word ik ervan: miezerig weer, af en toe zon als je je best doet, een opzegging waar je geen reactie op krijgt, een telefoontje van een krant waar je een gratis maand meelas waarom je toch niet een abonnement wilt en wéér een verkooptelefoontje van een bedrijf dat je voordelig energie aanbiedt. Het helpt als je er iets aan doet:

  • Op Twitter aan bedrijf x vragen waarom  niet wordt gereageerd op de opzeggingsmail. (En het werkt, ze reageren meteen.)
  • Het energiebedrijf dat je (zakelijk) belt, vragen hoe ze aan je privé-gegevens komen, naar hun website en telefoonnummer vragen en klacht indienen bij de ACM
  • De eerste narcissen uit de tuin plukken op het moment dat de zon schijnt
  • Genieten van de rozen van de markt én de marktkoopman die je man een gratis bosje narcissen meegaf.
    rozennarcissen
  • Bedenken dat je dat ook al een tijdje doet, iets extra’s geven: deelnemers aan mijn 1op1 workshops krijgen mijn boek Social media voor senioren, ook de niet-senioren, want die geven het door aan een senior en lezen het eerst zelf :-).
  • Merken dat de zon schijnt als je aan het einde van je blog bent!

* * *

Cadeautje: mijn tweewekelijkse Nieuwsbrief met telkens nieuwe socialmediatips!
Lees hier al verschenen Nieuwsbrieven.
Direct inschrijven? Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

 

Reacties

  1. Ongetwijfeld was het niet je bedoeling, maar dit blog bezorgt mij een glimlach en positief gevoel. Geniet van de bloemen, ik geniet op een afstandje mee 😉

  2. Dank je wel voor je leuke en lieve reactie. Hmm, misschien was het stiekem wel een bijbedoeling 🙂

Laat wat van je horen

*