Drie tips voor het uitzoeken van kerstpakketten

Kerstpakketten

Ben jij verantwoordelijk voor het uitkiezen van de kerstpakketten voor je werknemers of collega’s? Dan heb je een leuke maar ook moeilijke taak gekregen. Kerstpakketten uitzoeken waar veel mensen tevreden mee zijn is niet altijd even gemakkelijk. Met deze tips lukt het je ongetwijfeld wel:

  • begin op tijd met zoeken
  • houd rekening met dieetwensen
  • zorg voor een cadeau dat men nog weg kan geven
Unisex pakketten

Neem de tijd

Het is goed om te realiseren dat je een kerstpakket best in november kunt uitzoeken maar dat je dan eigenlijk veel te laat bent. Je kunt beter al in de zomer beginnen met shoppen voor kerstpakketten. Het is namelijk een stuk goedkoper in die periode en je hebt nog alle keuze. Tegen het einde van het jaar zijn er steeds meer dingen op. 

Let op dieetwensen

Als iemand een ernstige allergie heeft of geen dierlijke producten eet dan is het natuurlijk niet leuk om ze voedsel cadeau te doen dat ze niet kunnen eten. Probeer daarom indien mogelijk rekening te houden met dieetwensen en allergieën van je medewerkers. 

Feestdagen

Zorg dat het weg is te geven

Een kerstpakket dat in een mooie verpakking zit, kan iemand nog doorgeven. Dat klinkt flauw maar het is wel iets om rekening mee te houden. Je kunt niet iedereen tevreden stellen, zeker niet in een groot bedrijf. Zorg dan bijvoorbeeld voor een mooi Rituals pakket dat de ontvanger nog weg kan geven aan een vriend of familielid.