Dag QR-code op visitekaartje

Mijn blog QR-code, ja of nee leverde online en offline veel reacties op. De een vond het achterhaald, de ander benadrukte dat de populariteit in het buitenland alleen maar toeneemt, terwijl anderen juist vonden dat het op visitekaartjes veel te veel ruimte in beslag neemt. In het begin kreeg ik veel instemmende reacties op de QR-code op mijn visitekaartje, maar tja, ik wilde ook wat toevoegen, namelijk mijn nieuwe website Social media voor senioren én mijn naam moest groter. Kortom, alles bij elkaar zou het veel te veel worden. Bovendien kreeg ik de indruk dat het op míjn visitekaartje niet echt iets toevoegde. Dus eraf. 20141007_170709

Mijn vormgeefster Mariëtte Boomgaard van Ocelot-Ontwerp ging aan de slag en zette mijn boek op de achterkant. Ik ben er blij mee. Zo ziet het eruit. Mooi hè.

* * *

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn tweewekelijkse gratis tips over social media.
Praktisch, laagdrempelig, kort en krachtig.

 

Reacties

  1. Hoi Annet, ik heb mijn qr code op de achterkant van mijn expositiekaartjes staan. Op de plaats van de postzegel, die kan ik er dan mooi naast plakken (of niet, want ik deel ze meestal gewoon uit) En ik heb mijn qr code gemozaiekt. Die zet ik bij presentaties erbij. Als grapje en dat werkt heel goed, je hebt altijd gespreksstof.
    Groetjes van Marlou

  2. Hoi Marlou,
    Ja, mooie oplossing. Merk je overigens dat mensen je QR-code op je visitekaartje gebruiken? Bij mij is het een beetje dubbelop, want er staan ook websites op (en die qr code verwijst ook naar mijn website).

  3. Een QR code op een visite kaartje heeft degelijk wel nut. Als je een qr code hebt met al je gegevens, kan de ontvanger deze gegevens meteen opslaan met een scan.

Laat wat van je horen

*