App voor verzuimpreventie

verzuimpreventie

Tsuru gebruikt een app bij de verzuimpreventie. Bewustwording en coaching zijn de twee hoofddoelen. Om die te bereiken wordt er een app ingezet. De medewerker kan er gebruik van maken en kiezen uit verschillende onderwerpen waarbij hij of zij geholpen wil worden. Dat kunnen onderwerpen zijn als: goed slapen, stress, voeding, bewegen, persoonlijkheid en ambitie, zeer gevarieerd dus. Gericht werken aan gezondheid zorgt voor minder ziekteverzuim op de werkvloer. Als werkgever zul je hieraan graag meewerken. Bezoek de site tsuru.nl en bekijk wat zij voor je kan betekenen.

Ziekte

 Verzuimpreventie goed werkgeverschap

 Als jij aan verzuimpreventie doet, dien je meer dan één doel.

  • Je bent bezig om de medewerkers van je bedrijf zo gezond mogelijk te houden (fysiek en mentaal).
  • Bovenste punt getuigt van goed werkgeverschap.
  • Je werkt aan een prettige werksfeer. Collega’s die steeds maar ziekteverzuim moeten opvangen raken gestrest en zullen straks ook uitvallen.
  • Minder kosten bij verzuimpreventie, dus naast het menselijke aspect zit er ook zeker een financieel voordeel voor het bedrijf in.

Benieuwd geworden hoe jij verzuimpreventie in de nabije toekomst kunt aanpakken? Bezoek de site tsuru.nl en neem contact op. De gevolgen van de aanpak zullen snel zichtbaar zijn door gemotiveerde werknemers die hun werk graag doen en dat levert jouw bedrijf mooie resultaten op.

Personeel