3 tips voor uw thuiswerkplek

SEO

Werken op afstand is niet zonder uitdagingen. Kinderen, huisdieren, krappe ruimtes, de buurman die zijn gazon maait tijdens je vergadering van 11 uur, het gevoel dat je nooit echt aan het werk bent en op de één of andere manier tegelijkertijd nooit-niet aan het werk bent. Het is veel en tussen de ontelbare drukte op en naast het werk, lijkt er nooit een ideaal moment te zijn om alles uit te zoeken en aandacht te besteden aan de inrichting van je thuiswerkplek. En zoals iedereen die onlangs alleen al een stoel heeft gekocht, weet dat het inrichten van een thuiskantoor niet goedkoop is. 

Om u te helpen uw thuiswerk situatie zo kostenloos en effectief mogelijk te optimaliseren, hebben wij 3 tips voor het indelen van uw thuiskantoor:

  1. Denk aan je lichaam

De meest traditionele kantooromgevingen zijn ergonomisch ontworpen. Ze zijn gemaakt om mensen te helpen zich zo comfortabel mogelijk te voelen tijdens het urenlang ononderbroken werken. Thuis heeft u hier waarschijnlijk minder over nagedacht. Dat betekent dat hoe langer u werkt, hoe meer u uw lichaam belast en hoe groter het risico op letsel en gezondheidscomplicaties op de lange termijn. Dagen voorovergebogen achter een laptop zitten, kunnen tot allerlei lichamelijke aandoeningen leiden; van nek- en rugpijn tot het carpaaltunnelsyndroom, chronische hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs spijsverteringsproblemen.

2. Licht

Het verschil tussen een comfortabele, productieve werkruimte en het deel van uw huis waar u liever niet wilt zitten, heeft vaak te maken met licht. Terwijl veel traditionele kantoren overbelicht zijn met felle fluorescerende plafondlampen, hebben thuiskantoren de neiging om het tegenovergestelde probleem te hebben: niet genoeg licht. Fleur uw werkruimte op met meerdere lichtbronnen, bijvoorbeeld een staande lampen of een bureaulamp, maar ook natuurlijk licht is een punt om bij na te blijven denken. 

3. Let op de inrichting

Uw thuiskantoor is uw kantoor. Het is aan u om te personaliseren en het in te richten zoals u wilt, maar pas op dat er niets ongepasts zichtbaar is tijdens videogesprekken. Speel met uw verlichting, kleuren en meubels arrangement om een ​​opstelling te vinden die u bevalt en wees niet bang om af en toe dingen te veranderen en iets nieuws te proberen. Maak het eigen.

Bron: versluisbv.nl