2020: het ideale jaar om Nederland te (her)ontdekken!

vakantiepark Limburg

De in 2020 uitgebroken pandemie heeft op vrijwel al onze activiteiten wel op een bepaalde manier invloed. Voor reizen geldt dat natuurlijk sowieso. Niet dat het op het moment van schrijven onmogelijk is om naar het buitenland te reizen; de vraag is in hoeverre dit aan te raden is. Mocht in jouw vakantieregio immers toevallig plotseling weer een virusuitbraak plaatsvinden, dan kun je toch maar het beste niet te ver van huis zijn. Het is ronduit het verstandigst om dit jaar gewoon in Nederland vakantie te vieren. En laten we niet doen alsof dat erg is, want Nederland heeft als vakantieland ook simpelweg ontzettend veel te bieden. Dit is dus het ideale jaar om eens wat meer van eigen land te zien. Boek bijvoorbeeld een vakantiepark in Limburg, ongetwijfeld een van de mooiste provincies van ons land. 

vakantiepark Limburg

Welke aspecten maken Limburg de moeite waard?

De aanbeveling om vakantie in Limburg te vieren komt niet zomaar uit de lucht vallen. Limburg heeft op toeristisch gebied namelijk veel in petto. Hieronder volgt een bloemlezing van mogelijkheden tot toeristische uitstapjes in het Limburgse:

• Wandelen en fietsen in de groene, bosrijke en heuvelachtige regio’s die Limburg rijk is.

• Een bezoekje aan provinciehoofdstad Maastricht, een bourgondische stad met een fraai, authentiek centrum.

• Valkenburg, met zijn aansprekende en sfeervolle centrum, zijn mergelgrotten en zijn thermaalbaden.

• De kasteeltuinen aan de voet van Kasteel Arcen (Noord-Limburg), die qua diversiteit bijna ongeëvenaard zijn.• Vaalserberg (het hoogste punt van Nederland) en het drielandenpunt

vakantiepark Limburg