Wat anderen over mij zeggen

1. Boek Social media voor senioren

2. Workshops en presentaties

 

1. Social media voor senioren

Over mijn boek Social media voor senioren zijn inmiddels veel recensies verschenen. Een overzicht vind je op mijn Pinterest pagina en mijn website-pagina ‘In het nieuws’. Maar ik ontving ook op veel andere manieren reacties. Hieronder een kleine greep.

* Twitter:

tweet_toekomt_socialmediavoorsenioren

 

tweet_seniorstudent_socialmediavoorsenioren

Tweet_tryntsjevV_socialmediavoorsenioren

fredvroomen_twitter

annievangansewinkel_twitter

* Via mijn website

Niek Kaag
niekkaag

* Op bol.com anderen_oversocialmediavoorsenioren_bol


2. Workshops en presentaties

Leuke tweet over workshop Social media voor senioren, Bib Rotterdam / Rozenburg, 21 november 2015

Leuke tweet over workshop Social media voor senioren, Bib Rotterdam / Rozenburg, 21 november 2015

tweetcompliment_ouderenpraktijk Heerlijk compliment op 17 juni 2015

denhaag “Mediacafé”, Bibliotheek Den Haag, 21 juli 2014

– Uit Cosbo Nieuwsbrief juli/augustus 2014, door Jaap Bunschoten, secretaris:

“Op 28 mei de middag Social media. Over het algemeen was over opkomst niet te klagen. Omdat deze middag open stond voor alle ouderen, kon ik toch ruim 40 belangstellenden tellen. De reacties waren verschillend. Over de uitleg van mevrouw Annet van Betuw was er niets dan lof. Zij gaf een duidelijk inzicht in de vele mogelijkheden die er binnen social media zijn.
Na de pauze kreeg Willem Arts de gelegenheid om vragen over software te beantwoorden, waar uitgebreid gebruik van werd gemaakt. Reacties waren over het algemeen erg positief. Al was het jammer dat er geen WiFi in de kerk was. Mijn oproep om laptop, iPhone en tablet mee te nemen had daarom beter achterwege kunnen blijven, waarvoor alsnog mijn excuses. In het najaar willen we nog een ledenmiddag houden, waarin met name aandacht zal worden besteed aan internetbankieren. Hierover waren veel vragen tijdens deze middag social media.”

tweet_abnamro_elsschrijfs_workshopsocialmediavoorsenioren

– Saskia van Hunen, Tendens Vakanties: “…wil ik je enorm bedanken voor de bijdrage die je hebt geleverd aan deskundigheidbevorderingsdag van Tendens Vakanties. Voor onze organisatie was het een zeer geslaagde training! Van onze reisbegeleiders hebben we veel positieve  reacties ontvangen over de door jou gegeven workshop.”

– Peter Gelton, Tuinontwerper bij Peter Gelton Tuinen: “Ik heb Annet van Betuw tijdens een 1 op 1 workshop leren kennen als iemand die zeer bevlogen is, sterk vanuit de klant denkt en daardoor maatwerk naar de klant levert. Door haar praktische aanwijzingen en tips kan ik nu beter met facebook en vooral linkedin omgaan.”

Martin van den Brink Martin van den Brink, Accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bennekom: “Ik heb op 28 mei 2013 het 3e webinar gevolgd van Annet van Betuw over Linkedin. Op een rustige en duidelijke manier heeft zij in 45 minuten de mogelijkheden van Linkedin laten zien. Ook al ben ik een frequenter gebruiker, ik ben hiervan toch weer wat wijzer geworden.”

– Breus Blaauwendraad, Organisatieadviseur / Interim Manager bij Blaauwendraad B.V.: “Annet van Betuw heeft me geweldig geholpen bij mijn profielen en pagina’s op mijn sociale media. Ook de nazorg is bij haar in uitstekende handen!”

Jaimie Ratering, Studio Contrast, Reclame en productfotografie: “Heerlijk om de vragen te kunnen stellen die van jou op toepassing zijn! Echt super!”

René Groenewoud René Groenewoud, Directeur Schildersbedrijf Van der Grift Rhenen: ” Meer leren over de mogelijkheden van LinkedIn? Al eens gedacht aan een 1:1 workshop achter je eigen bureau? Neem contact op met Annet van Betuw, uiteraard ook te vinden op LinkedIn. Ik spreek uit persoonlijke ervaring. In 1 uur tijd enorm veel geleerd.”

– Esther van Beusekom, Allround medewerkster Printable: “Heb eindelijk meer inzicht gekregen in Linkedin en Twitter. Goede uitleg, rustig en heel professioneel. Wist niet dat er zoveel mogelijk was met social media. Top! Bedankt!”

André FikkersAndré Fikkers, MD, Engineer, Vortex Schakelkast Koelers & Luchtmessen: “Annet performed an excellent training session – Search Engine Optimization. Concrete, down-to-earth, pratical, ready for use!” Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Creatief (nav presentatie Hoe communiceer jij met je klant via social media, Netwerk Gelderland)

Margo_Eggermont_foto_Duiven_Post _comprwebsite Margo Eggermont, Vakantie-assistent – www.aardigebuur.nl, organisator Open Coffee Velp: “Dankzij Annet van Betuw als ”speciale gast” bij OCVelp hebben heet wat netwerkende ondernemers waardevolle adviezen gekregen hoe zij LinkedIn kunnen gebruiken. Haar gigantische kennis van social media deelt ze graag op een hele prettig wijze. Kortom: een bijzondere deskundige top gast!”

–  Susanne Findenegg, vertaler Nederlands/Engels-Duits bij Translimit vertalingen: “Annet van Betuw biedt geweldige ondersteuning als men radeloos over de geheimen van Linkedin zit te broeden. Ik heb van haar geduld geleerd, en ook dat het niet altijd aan mij ligt als Linkedin niet of vreemd reageert. Ik heb grote waardering voor haar aanpak.”

– Henk Bor, voorzitter Stichting Niet Aangeboren Hersenletsel, na onze gezamenlijke workshop aan vrijwilligers van Tendens, via Twitter. Tendens organiseert vakanties voor gehandicapten.

– Ida Linse, Communications advisor bij Verwey-Jonker Instituut: “Annet van Betuw heeft ons op een heldere en plezierige manier ingewi jd in de mogelijkheden van social media. Haar uitleg in gewone mensentaal geeft je het gevoel: ‘Ja, ik kan ook social media inzetten voor mijn bedrijf.’ En ook niet onbelangrijk: er bestaan bij haar geen domme vragen. Ze geeft zowel stof tot nadenken, als praktische tips om hands on LinkedIn-profielen te verbeteren bijvoorbeeld. In de ‘nazorg’ heeft Annet een sterk punt: voor vragen en vervolgacties staat ze altijd open. Bedankt! ”

 

 

Mieke Custers: “Annet , ik heb de afgelopen jaren met veel plezier in de WMO-adviesraad gezeten waarvan jij de voorzitter was. Ik heb met bewondering gekeken naar jouw talent om van deze losse groep mensen van verschillend pluimage en mogelijkheden een hechte groep te smeden die na verloop van tijd niet meer over het hoofd te zien was in het Wagenings politieke en bestuurlijke veld. Jij bent een verbindend persoon, een originele en integere teamspeler die haar eigen ego ondergeschikt maakt aan het doel van de groep, maar zich ook namens de groep kan profileren en sterk maken naar buiten. We hebben spannende en dynamische tijden meegemaakt de afgelopen 4 jaar. Ik heb er erg van genoten en ook veel van geleerd, niet op de laatste plaats van jou.

– Ingrid Keulen: “Ik vond de workshop heel leerzaam. Als beginner zie je door de bomen het bos niet. Er zijn  zo veel mogelijkheden, maar waar begin je, wat gebruik je waarvoor, welke valkuilen zijn er. Annet geeft structuur, zorgt dat je enthousiast raakt en ‘erbij wilt horen’. Echt een aanrader voor mensen die nog niet echt thuis zijn in de  social media en daarover op een laagdrempelige manier meer willen weten.”

– Michiel van Straalen, Adviseur Nieuwe Media bij de gemeente Deventer: “Annet spreekt bevlogen over de zin en onzin van sociale media, en wat ambtenaren daar nou mee zouden moeten. In een interactieve sessie heeft zij 18 kennismanagement specialisten genoeg stof meegegeven om verder te kijken dan de vermeende grenzen van hun vakgebied.”

– Yvonne de Brouwer, consultant en mede-eigenaar bij Bureau Zus en Zo: “Annet van Betuw heeft vorig jaar met heel veel passie een plenaire workshop verzorgd voor 150 deelnemers aan de LadiesDay georganiseerd over het actuele thema social media. Wat een kennis en passie voor dit onderwerp, compliment. Ik ga ervan uit dat ik zeker vanuit mijn nieuwe bureau weer een beroep op Annet zal doen.”

– Jort van Woggelum, Excel specialist bij Ter Zake Excel: “Naar aanleiding van het opzetten van mijn eigen bedrijf en de wens om mij te profileren via social media heb ik een workshop social media gevolgd bij Annet. Ik heb de workshop als zeer prettig ervaren en het was voor mij een start om echt met social media te beginnen. Linkedin bleek ik al redelijk goed te gebruiken, maar met behulp van Annet (ook na de workshop) is mijn profiel en gebruik van linkedin verbeterd. De rust waarmee Annet uitlegt en de hulp die ze na de workshop heeft aangeboden waardeer ik het meest. Uiteindelijk heeft het gebruik van social media mij naast veel nieuwe contacten ook nieuwe klanten opgeleverd, mede dankzij Annet.”

– Annette Pancras, Programmamanager programmabureau provincie Gelderland: “Deskundige, Hoge integriteit, Creatief”

– Joyce Schaper, Chromosome Foundation: “Beste Annet, Ik wilde je bedanken voor de enorm leerzame workshop van afgelopen zaterdag! Het was bijzonder om te zien en te ervaren hoe jij in twee uur tijd mensen informeert,enthousiasmeert en kennis laat maken met het sociale media binnen non profit organisaties. Na thuiskomst gelijk aan de slag gegaan en zoals je kan zien mag het resultaat er zijn; makkelijk te vinden, up 2 date, hier kan geen visitekaartje tegenop! Wanneer je in de toekomst meer van dit soort vervolg workshops gaat organiseren, ben ik vast je eerst volgende kandidaat ;)) Hartelijke groet, Joyce Schaper Stichting Chromosome Foundation
PS. ook fijn dat ik op je kan rekenen na de workshop!”

– Brigitte de Kinderen, Prok Projectmanagement: “Dag Annet, Wil je bedanken voor je incompany training Social Media die je voor PROK Projectmanagement hebt verzorgd. De training help ons bij het schrijven van ons eigen social media beleid. De tips die je geeft zijn op maat en erg duidelijk. Ook het praktisch oefenen nodigt uit om verder met social media aan de slag te gaan! Ook namens mijn collega’s dank!”

– Hans Eichhorn, Trainingsacteur: “Annet geeft zeer heldere en waardevolle workshops Social Media. Ben enthousiast geraakt over iets waar ik nog niet zo lang geleden sceptisch tegenover stond! Complimenten!”

– Jeannie Ng Shiau Ching, Business Consultant at 21st Sense“I attended a social media workshop given Annet. She is a source of inspiration – her knowledge in social media dwarfed a large number of people I know in corporations. Her workshop contain practical hands to help individual grasp how social media works in practice. I highly recommend her workshop to commercial companies as well where they struggle to grow the momentum to social media projects. My experience has been it is slow because people do not use it – hence they simply do not understand what it is. Her no nonsense, just-do-it, it-is-not difficult approach will help to create a burning platform at executive levels that companies should already embark Web 2.0 yesterday – really, your customers are already there. What are you waiting for?”

– Ilona Rudolfs – van Veen, Bimati: “Annet en ik kennen elkaar al een aantal jaren en in verschillende, zakelijke, rollen. In deze periode heb ik Annet leren kennen als een gedreven ondernemer/persoon. Annet is zich bewust van haar kennis en expertise, maar ook van de (mogelijke) gevolgen van haar handelen voor anderen. Ze blijft rustig en zakelijk, ook als de emoties en stress toenemen. Annet weet goed te onderscheiden wanneer vasthouden aan het oorspronkelijke doel gewenst is en wanneer het juist verstandig is om het doel en/of de koers te veranderen.”

– Natasha Cloutier, DJ and Event Planner. We organiseerden samen de workshop ‘Stoppers en Starters’ voor Women on the Web: “Working with Annet was efficient and quick. Sometimes people click and this was one of these moments. Glad to do it again some time!”