Ook gebeld door MKB-energie uit 010?

Vorige week werd ik gebeld uit Rotterdam. Tenminste, dat dacht ik, want het nummer begon met 010. Ik had de oproep gemist. Ik bel niet iedereen terug die geen bericht achterlaat, maar om de een of andere reden besloot ik de eigenaar van dit telefoonnummer te achterhalen.

Ik zocht het nummer op via Google en kwam meteen op een pagina over dit nummer... Oh, de beller was MKB-energie, dat herkende ik wel. Ik herinnerde me twee erg aandringende telefoontjes. Maar nog belangrijker: het is een spammer.

De tip op de pagina om de telefoon te blokkeren heb ik meteen uitgevoerd en gedeeld op Twitter. Prompt werd het door enkele tweeps geretweet. Ik ben niet de enige, maar dat vermoedde ik al.

* * *

Mijn gratis social media tips lezen? Schrijf je hieronder in.

Reacties

  1. Vandaag, 4 februari, werd ik weer gebeld. Dit keer op mijn zakelijk nummer. Ik heb de mevrouw uit laten praten en gevraagd of ze mijn website al heeft gezien. Nee, zover gaat haar systeem niet. Ik heb haar aangeraden mijn site op te zoeken en verwezen naar dit blog en de melding op http://nl.spampages.info/0102680057 . Ze haalt VanBetuwAdvies uit het systeem.

Trackbacks

  1. […] blog uit 2014 ‘Ook gebeld door MKB-energie uit 010’ had effect: ik word niet meer gebeld, ook niet vanaf een ander nummer, én het waart nog rond op […]

Laat wat van je horen

*