Kansen op werk: voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

KansenOpWerk_logo_deel

Mooi project, Kansen op Werk. Opgezet in 2013 om mensen met een psychische aandoening die graag weer aan het werk willen te ondersteunen. Het gaat vanaf eind januari 2016 verder in drie regio’s: Rijnmond, Midden-Utrecht en de Achterhoek.

Binnen dit project wordt geprobeerd jongeren en volwassen via een werkervaringsplaats naar betaald werk te leiden. Op YouTube staan inmiddels een aantal filmpjes waarin het project wordt uitgelegd. Er is verder een prille Facebookpagina die binnen de kortste keren 60 vind-ik-leuks had (op naar de 100!) en ook op LinkedIn en Twitter kom je Kansen op Werk tegen.

Dit project in de drie regio’s is een vervolg op een driejaarlijkse project en kan dus profiteren van de opgedane ervaring. Relatief nieuw is de inzet van social media en ik vind het natuurlijk heel plezierig dat ik daarbij mag ondersteunen!

“Dit filmpje laat in een notendop zien waarom Kansen op werk bestaat en hoe de werkwijze van Kansen op werk is. Dit gebeurt aan de hand van het verhaal van een deelnemer, een werkbegeleider en de trainer/coach.”

 

* * *

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:
tweewekelijks gratis tips over social media.
Praktisch, laagdrempelig, kort en krachtig.

Laat wat van je horen

*